Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Querida's* vlindersite - Querida's wensen
Querida's* vlindersite

Description
My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Querida's wensen

Omdat veel mensen niet weten hoe ze moeten reageren, heb ik dit lijstje gemaakt. Om jullie te helpen met mijn dierbare om te gaan.
Oke, ik heb het niet helemaal zelf gemaakt maar mijn oudtante heeft dit aan mama gegeven, omdat ze weet dat dit mijn wensen zijn.

. Ik wou dat ik nog bij jullie was, bij mijn gezinsleden, zodat zij minder verdrietig zijn omdat ze me zo erg missen. Ik zou graag nog één keer door hen geknuffeld worden…


· Ik zou wel eens met sandy willen spelen èn ook ruzie maken natuurlijk…


· Ik zou willen dat jullie over me blijven praten, ook mijn gezinsleden hebben dat graag want dan weten ze dat jullie me niet vergeten zijn.


· Ik zou willen dat jullie niet bang zijn om mijn naam, Querida, te noemen, dan weet ik (en mijn gezinnetje) dat ik een speciaal plaatsje heb ik jullie hart


· Ik hoop dat jullie mijn gezinsleden over me laten vertellen wanneer zij daar nood aan hebben


· Ik zou willen dat jullie nu en dan eens vragen aan mijn mama hoe het met hen gaat, want ik weet dat ze me nog steeds heel erg missen


· Als mijn gezinsleden huilen, loop dan niet weg maar geef ze een schouder en weet dat het ze goed doet dat ze bij jou terecht kunnen. Jij bent niet de oorzaak van hun verdriet, de tranen komen omdat ze mij zo graag zouden zien


· Ik vind het fijn dat ik voor altijd hun meissie blijf. Willen jullie me altijd meetellen?


· Loop niet weg van mijn gezinsleden als ze verdrietig zijn, dat is niet besmettelijk! Net dan hebben ze je het hardste nodig.


· Vier op 29 augustus mijn verjaardag en maak er een fijn feest van. Als je kan stuur dan een kaartje of laat weten dat je extra aan ons denkt op deze dag.


· Waarom schrijven jullie me niet op jullie verjaardagskalender? Dat zou ik heel erg plezierig vinden en zo kan je het niet meer vergeten!


· Je mag best verdrietig zijn omdat ik niet bij jullie kan zijn, laat dat maar weten aan mijn gezinnetje, het doet hen goed te weten dat ook anderen nog aan me denken.


· Zouden jullie kunnen begrijpen dat het er altijd een speciaal plaatsje voor me is in het hart van mijn familie? Dat zij voor altijd een leeg plekje hebben waar ik zou moeten zijn, dat ze zelfs na jaren nog eens droevig zijn en zich voorstellen hoe het zou geweest zijn als ik bij jullie was? Ik hoop dat ze het recht krijgen op stille momenten, speciaal voor mij, al zijn we al jaren verder.


· Denk op speciale dagen extra aan mij en aan mijn gezinsleden die het dan misschien extra moeilijk hebben: moederdag, vaderdag, mijn en hun verjaardag, Kerstmis, Pasen, etc.


· Misschien begrijp je niet waarom ze een moeilijke dag hebben, ernaar vragen mag! Misschien is het de eerste dag dat ik naar school zou gaan of mijn communie zou doen? Er zijn zoveel kleine dingen die hen kunnen confronteren met het feit dat ik er niet meer ben, het doet hen zeker deugd om erover te praten…


· Als je niet weet wat te zeggen, hoe te reageren, of je er wel iets over moet zeggen, vraag het hen, ze gaan het je zeker niet kwalijk nemen, integendeel…


· Ik weet dat mijn gezinsleden het altijd heel fijn vinden als ze zien dat jullie nog aan me denken en dat kan in kleine dingen


· Ik zou graag hebben dat jullie weten dat verdriet mensen erg kan veranderen. Mijn dierbare zijn niet meer dezelfde van voor mijn geboorte en zullen ook nooit meer dezelfde zijn…


· Ik zou heel blij zijn als jullie me even komen bezoeken op mijn rustplaatsje als jullie in de buurt zijn, of gewoon al eens een kaarsje branden is ook al erg fijn!


· Ik hoop dat mijn gezinnetje ooit weer gelukkig kan zijn en ben er zeker van dat ze op de goede weg zijn. Ze genieten weer van het leven en van mijn zus. En ik weet, ik hoor er op een speciale manier ook voor altijd bij!


Maaar lieve mensen.
Ook mag ikjullie vandaag een leuk nieuwtje vertellen.
Mama heeft een test gedaan,en heel voorzichtig is ze blij, eind april zal ons gezinnetje weer worden uitgebreid en worden Sandy en ik (weer) grote zus.
Steun mijn dierbare door deze moeilijke periode heen,ze hebben jullie nu zeer hard nodig.
Maar mij leek het mooi om ze dit kado te geven dus heb ik een brusje naar ze toegezonden.

Kus Querida*

Posted: 12:42, 30/8/2006
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->